sobota 22. března 2014

Čokoládové cupcakes s banánovo-tvarohovým krémem

Na cupcakes jsem se chystala už někdy o jarních prázdninách, ale znáte to, lehnete do postele, pustíte si film a už jste děsně líní zase vstát :D Takže jsem se do pečení pustila až dnes a tím jsem si i splnila cíl číslo 27 z mého seznamu 101 cílů za 1001 dní :)

Nechala jsem se inspirovat u Veroniky z ghetta blogu, ale u receptu jsem udělala pár změn. Krém jsem si vymyslela podle sebe, byl sice trochu řidší (to by vyřešil krátký pobyt v ledničce, ale komu by se chtělo čekat, žejo), ale jinak chuťově výborný :)


neděle 2. března 2014

Co cvičím: Březen

Další měsíc za námi. Musím přiznat, že únor byl pro mě docela krizový. Hned na začátku jsem chytla nějakou virozu, takže jsem celý týden necvičila. Hned další týden jsem měla jarní prázdniny a lenost mě přemohla, takže další týden bez cvičení. A potom je vážně těžké se do cvičení znovu přemluvit.
Aspoň ten poslední měsíc týden jsem pro sebe něco udělala a začala běhat :)
V pondělí jsem běžela trasu 3,5 km stylem 2 minuty běh a minuta chůze. Další dva dny jsem se nemohla hnout :D A ve čtvrtek jsem vyběhla znovu. Chtěla jsem běžet tu samou trasu, akorát opačným směrem. A to bych to nebyla já, když bych nezabloudila :D Hezky jsem si zaběhla 4,3 km a po závěrečném sprintu jsem poprvé zjistila, jaké to je, když je vám po cvičení na zvracení :D
V běhu bych chtěla pokračovat i dál a do poloviny dubna zvládnout běžet půl hodinu bez přestávky :)



sobota 1. března 2014

Banánové ovesné sušenky

Už dlouho jsem nic neupekla a když jsem při včerejším brouzdání na internetu narazila na obrázek s primitivní přípravou banánových ovesných sušenek, hned jsem věděla, že je budu muset vyzkoušet :)


Banánové ovesné sušenky