pátek 31. ledna 2014

Co cvičím: Únor

Druhý měsíc cvičení za mnou a baví mě to pořád víc a víc :)
Leden byl pro mě plný nových sportovních zkušeností.  Hned druhého ledna jsem poprvé vyzkoušela Fitness Blender a vyzkoušela jsem si další workouty od Jillian.
14. ledna jsem poprvé v životě šla dobrovolně běhat! Běžela jsem 3 kilometry k příteli na koleje a na závěr jsem si vyběhla devět pater schodů k němu na pokoj :D Sice jsem nezvládla celou cestu běžet a střídala jsem běh s chůzí, ale každý nějak začínal a byla jsem se sebou víc než spokojená :) Taky jsem pak byla naprosto vyřízená a měla jsem 4 dny rest day :D
A další velkou novinkou pro mě byla návštěva posilovny - konkrétně 27.1. Bylo to pro mě něco úplně nového a strašně mě to bavilo. Zaměřila jsem se na každou část těla a nakonec si dala půlhodinu veslování. Když jsem ještě byla na základce, tak jsem veslovala, ale kvůli intru jsem musela přestat a děsně mi to chybí, tak jsem si to aspoň takhle trochu vynahradila. Břicho mě bolelo ještě dva dny :D
Teď cvičím Shauna T. a jeho T25 a chtěla bych ho docvičit. Také jsem se zapojila do výzvy u Doni Gisele.
To by bylo k lednu asi všechno, sečteno podtrženo, byl to takový zlomový měsíc a už se mi pomaličku rýsuje sixpack! :D

sobota 25. ledna 2014

Další cíle splněny! (Leden)

Z mé výzvy na 1001 dní uplynul už měsíc a já jsem si splnila další cíle. A některé začala plnit. A některé upravila. A některé smazala a nebo přidala.
Zároveň se můžete dozvědět, co se u mě za první měsíc v novém roce změnilo.

Splněné cíle:

31. Jíst více zeleniny

Původně jsem měla za cíl sníst sto kilo zeleniny, ale komu by se to chtělo počítat :D Od začátku roku jím každý den alespoň jeden kus zeleniny, nejčastěji papriky, protože je mám nejraději. Také jsem do svého jídelníčku zařadila klíčky, vyzkoušela jsem například vyklíčenou vojtěšku.

64. Koupit si top/sportovní podprsenku

pátek 10. ledna 2014

7 Minutes Fitter (HIIT)

Pokud máte v notebooku, tabletu nebo mobilu Windows 8, mohli jste v jejich obchodě narazit na šikovnou HIIT aplikaci pro začátečníky - 7 Minutes Fitter. Jedná se o intenzivní kruhové cvičení, kdy se po dobu třiceti sekund snažíte udělat co nejvíce opakování daného cviku (ale pozor na správnou techniku!) a poté deset sekund odpočíváte.


pátek 3. ledna 2014

Das Müsli - Echt německé návykové müsli

Nedávno jsem se dozvěděla o dalším müsli fenoménu blogového světa - o Das Müsli - a to bych to nebyla já, abych ho hned nechtěla ochutnat. Přes Vánoce jsem si ho objednávat nechtěla, ale hned v pondělí jsem ho rovnou i zaplatila, v úterý mi přišla milá smska, že mi müsli dorazí do 2-4 pracovních dnů a dneska ráno mě probudil balíček, který mi můj brácha mrsknul do postele, když jsem spala - konečně ten můj zázrak na ochutnání dorazil!